Promotia Netbet bonus fara depunere pentru 2023

Netbet bonus fara depunere este compus dintr-o promotie in care poti sa castigi intre 250 si 350 rotiri gratuite fara depunere si este destinata doar jucatorilor noi inscrisi. Pentru a fi sigur ca aplici pentru acest bonus in momentul in care doresti sa iti creezi un cont de jucator, da click pe butonul “Obtine Bonus” din promotia de mai jos.

Netbet logo

Netbet Bonus Fara Depunere

Obtine intre 250 si 350 de rotiri gratuite fara depunere

Da click pe butonul „Obtine Bonus”

Cuprins

Bonus250/350 rotiri gratuite
Cod bonusNespecificat
Joc disponibilGame of Gladiators Uprising; Dice and Roll;
Versailles Gold; Candy Island Princess; Fire Joker; Shining Crown;
Rulajx40
ValoareNespecificat
Netbet se afla pe lista restransa a cazinourilor licentiate la ONJN Romania ce acorda acest tip de bonus fara depunere. In randurile de mai jos voi detalia cum sa activezi respectiva promotie, in ce consta acest bonus, termenii si conditiile aferente bonusului si care sunt avantajele si dezavantajele atunci cand alegi sa optezi pentru Netbet bonus fara depunere.

Cum activez promotia bonus fara depunere Netbet?

Pentru a activa promotia bonus fara depunere Netbet, in primul rand, va trebui sa dai click pe butonul “Obtine Bonus”, in felul acesta iti rezervi dreptul ca dupa inscriere sa primesti rotirile gratuite fara depunere.

Dupa ce vei da click pe “Obtine Bonus”, vei fi redirectionat pe pagina celor de la Netbet, pagina ce arata ca in imaginea de mai jos:

Netbet Bonus Fara Depunere

Odata ajuns pe aceasta pagina, da click pe butonul “Incepe Jocul”, iar apoi completeaza chestionarul de inscriere, asigurandu-te ca datele pe care le introduci sunt corecte si exacte cu informatiile din buletin.

In termen de 14 zile de la momentul in care ai creat contul va trebui sa finalizezi si procesul de verificare a identitatii prin trimiterea unei poze cu buletinul sau a unui alt act de identitate. In caz contrar nu vei mai fi eligibil pentru respectivul bonus.

Vezi aici care sunt cele mai tari cazinouri cu bonus fara depunere

Ce cuprinde promotia bonus Netbet fara depunere?

Promotia bonus Netbet fara depunere cuprinde un numar de rotiri gratuite intre 250 si 350. Dupa cum spuneam si mai sus aceasta oferta este eligibila doar pentru conturile noi create.

Mai jos voi detalia mai exact care sunt premile aferente acestei promotii:

 • 250 sau 350 rotiri gratuite la jocul Game of Gladiators Uprising;
 • 250 sau 350 rotiri gratuite pentru jocul Dice and Roll;
 • 250 sau 350 rotiri gratuite pentru Versailles Gold;
 • 250 sau 350 rotiri gratuite pentru jocul Candy Island Princess;
 • 250 sau 350 rotiri gratuite la Fire Joker;
 • 250 sau 350 rotiri gratuite fara depunere la Shining Crown;

Valoarea unei rotiri este cea minima pentru fiecare joc la care a fost acordat bonusul.

Rotirile gratuite au o valabilitate de 3 zile de la momentul la care au fost acordate. Daca in acest interval, rotirile gratuite nu au fost jucare, acestea vor fi anulate automat.

Aici gasesti promotia Maxbet bonus fara depunere

Termeni si conditii Netbet bonus fara depunere

Ca orice alt tip de oferta si Netbet bonus fara depunere intra sub influenta unor termeni si conditii pe care le voi detalia in randurile ce urmeaza.

Acest tip de bonus este dedicat in exclusivitate jucatorilor din Romania, care si-au creat cont prin intermediul site-ului nostru, Bonusbonus.ro si au finalizat procesul de verificare a identitatii intr-un termen de 14 zile de la momentul inregistrarii.

Jucatorii care beneficiaza de aceasta oferta vor fi exclusi de la alte bonusuri fara depunere.

Castigurile provenite din rotirile gratuite au o conditiea rulajului de x40 pana a putea fi transformate in bani reali.

Retragerile ce se pot realiza cu ajutorul rotirilor gratuite, dua ce s-a finalizat conditia de rulaj, au o limita de 100 RON.

Din momentul in care a fost acordatrotirile, bonusul are o valabilitate de 7 zile, timp in care trebuie sa se realizeze si conditia de rulaj. In caz contrar, Netbet bonus fara depunere va fi anulat automat.

De ce nu am primit promotia Netbet casino bonus fara depunere

De obicei jucatorii care isi creaza mai multe conturi la acelasi cazino le este restrictionat accesul la promotiile cu bonusuri. In acest fel Cazinoul impiedica jucatorii rau intentionati de a face abuz de ofertele promotionale.

Daca nu te afli in aceasta categorie si totusi nu ai primit bonusul fara depunere de la Netbet, te sfatuim sa iei legatura cu asistenta cazinoului si sa le ceri lamuriri cu privire la acest inconvenient, mai jos iti voi lsa o imagine cu sectiunea unde poti face sesizari:

Avantaje si dezavantaje - Netbet bonus fara depunere 2023

Ca orice alt bonus de acest fel, Netbet bonus fara depunere 2023 are avantajele si dezavantajele lui, pe care le voi detalia in randurile ce urmeaza:

1. Avantaje

 • In functie de norocul avut poti castiga pana la 350 de rotiri gratuite fara depunere si ai posibilitatea sa incerci jocuri noi fara sa fie nevoie sa depuni bani
 • Poti castiga bani intr-un mod gratuit
 • Te acomodezi cu platforma celor de la Netbet in mod gratuit

2. Dezavantaje

 • Conditie mare de rulaj a castigului provenit din rotirile gratuite
 • Valoarea minima a unui spin in functie de jocul la care ai castigat rotirile gratuite
 • Limita de 100 RON la retragerea cu rotiri gratuite

Alte bonusuri cu rotiri gratuite Netbet

Chiar daca urmatoarele bonusuri de la Netbet necesita o depunere am tinut sa le specific si pe acestea deoarece in componenta lor se regasesc si rotiri gratuite la diferite jocuri.

Netbet bonus de bun venit

Acest bonus este unul dintre cele mai mari de pe piata jocurilor de noroc din Romania si este acordat pe parcursul a primelor 5 depuneri.

Fiecare depunere are un cod promotional pe care trebuie sa il introduci in momentul in care efectuezi depunerea.

 1. Prima depunere – Cod promotional: 1NB – bonus 100% pana la o limita maxima de 1000 RON + 100 rotiri gratuite la jocul Netbet Bonanza
 2. A doua depunere – Cod promotional: 2NB – bonus 75% pana la o limita maxima de 1000 RON + 100 rotiri gratuitela The Dog House Megaways
 3. A treia depunere – Cod promotional: 3NB – bonus 50% pana la o limita maxima de 1000 RON + 100 rotiri gratuite la jocul Book Of Dead
 4. A patra depunere – Cod promotional: 4NB – bonus 25% pana la o limita maxima de 1000 RON + 100 rotiri gratuite la jocul Rich Wilde and the Tome of Madness
 5. A cincea depunere – Cod promotional: 5NB – bonus 25% pana la o limita maxima de 1000 RON + 150 rotiri gratuite la jocul Big Bass Splash

Vezi aici oferta Gets Bet bonus fara depunere

Concluzie Netbet cazino bonus fara depunere

Nu uita! Jocurile de noroc nu sunt o modalitate sigura de a castiga bani si de aceea va trebui sa te joci intr-un mo responsabil, fara sa-ti pui in pericol bugetul financiar. Jocul de cazino trebuie vazut ca o modalitate de distractie si sa nu alogi o suma mai mare de 10% din bugetul tau pentru aceasta activitate. In felul acesta vei evita dependenta si periclitarea vietii personale.

Acest tip de promotie Netbet bonus fara depunere este ideala pentru jucatorii care nu au cont creat pe platforma acestui cazino, deoarece prin intermediul ei poti sa joci in mod gratuit jocurile de cazino, putand sa obtii si o eventuala retragere frumoasa.